Bezový likér nebo víno?

Bezový likér nebo víno?

Teď možná zpozorněla pánská část, pro které možnost, že by mohli zdravě hřešit, je určitě lákavou záležitostí. Ke konci léta můžeme pozorovat, jak se větve keře začnou ohýbat pod tíhou krvavých hroznů. Nemusí vždy sloužit pouze a jenom jako potravo pro ptactvo. I v kuchyni mohou být využity v mnoha možnostech. Často se přidávají k ovoci při výrobě marmelád a džemů, při přípravě povidel a mnoho z nás nenechá dopustit na skvělý likér, nebo ovocné víno s charakteristikou stopou vůně. Černý bez je vynikající v kuchyňském provedení na mnoho způsobů, ať se již bavíme o plodech, nebo květech, vždy jsou vhodné pro zpracování. Na vás samotných záleží, v jaké míře se rozhodnete používat tuto cennou rostlinu!

Není to žádný problém

Připravit si zdravé přípravky a produkty pro osobní užití! Kdo jen trochu chce, kdo má jen trochu snahu, naučí se z přírody brát a využívat co mu nabízí! Naučí se jídelníček svůj i své rodiny obohacovat o zajímavé prvky, naučí se čerpat léčivou moc, která je mu k dispozici! Staňte se i vy opravdovými znalci v tomto oboru! Buďte bylinkáři se vším všudy! Správný bylinkář pouze nesbírá, ale přesně ví, jak a na co, kterou rostlinku použít!